Testimonios

Aquesta carta és per agrair el excel·lent tracte i acompanyament durant tot el procés de Fecundació in vitro.

Un procés d’aquestes característiques mai és fàcil, apareixen molts dubtes, moltes pors

Sentir-se acompanyat per la gent que t’envolta i també pels professionals sanitaris, el factor humà, és clau per viure tot el procés millor. Per aquest motiu jo buscava una clínica amb un tacte personalitzat i familiar on no només fos un expedient clínic.

Jo he trobat aquest acompanyament a Fertty des de l’inici, per part de tothom, des de l’equip d’infermeria, recepció i administració i també molt especialment per part de la doctora Aura.

El tracte ha estat molt bo i també les instal·lacions, tots els detalls cuidats, des de l’habitació on esperar i descansar de la punció que no semblava una clínica i que tenia els detalls justos per fer-la acollidora, l’acompanyament de l’equip d’infermeria, fins i tot el metge anestesista, em sap molt greu però no recordo el nom, fent broma abans de la sedació per tal que m’adormís amb un somriure.. Petits detalls que, junts, fan el tot, sentir-te acompanyada i ben tractada.

En el meu cas el procés ha sortit bé a la primera i ahir en van donar l’alta amb el embaràs desitjat, però hagués pogut no ser així. La meva satisfacció i agraïment pel tracte rebut hagués estat el mateix, amb resultat exitós o no.

Tinc molt clar que recomanaré la clínica a totes les dones soles o parelles que necessitin un centre de reproducció assistida.

Berta

Con 31 años tenía muchos proyectos en la cabeza pero no quería renunciar a ser madre. En FERTTY me asesoraron muy bien y decidí congelar mis óvulos para no tener que renunciar ni a mis proyectos ni a mi maternidad.

Mónica

Habíamos estado muchos años buscando ser padres, necesitábamos poder confiar en todas las personas involucradas en nuestro tratamiento y en FERTTY lo vivimos así, nos acompañaron y ayudaron durante todo el proceso

Anna y Juan

El Dr. Espinós siempre aclaró todas nuestras dudas con profesionalidad y a la vez con un trato muy humano. Su sentido de humor también ayudó a que toda la trayectoria fuera mas ligera!
Estoy embarazada de 24 semanas y segura de que todo saldrá bien en el parto que también vamos a confiar a él.
Estamos eternamente agradecidos tanto al Dr. Espinós como a todo su equipo que siempre nos trató con mucho cariño.

Adriana

Poder hacer juntas a nuestro bebé y participar las dos del embarazo es lo más bonito que hemos hecho nunca. Estamos felices esperando a nuestro pequeño y viviendo nuestra maternidad compartida.

Amaya y Ana